Ondernemende makelaar gezocht

Contact makelaar


Bent u de ondernemende makelaar die wij zoeken?

Functie omschrijving:

Regio Makelaardij is gelegen in het land van Cuijk en noord Limburg . Onze doelstelling is het verkopen en verhuren van bedrijfsonroerend goed door het geven van veel aandacht in combinatie met persoonlijke, creatieve en professionele begeleiding aan de zakelijke en particuliere bedrijfspand zoekende. Dit is iets wat men vaak niet gewend is vanuit de reguliere makelaardij, maar waar ontzettend veel behoefte naar bestaat. Voor ons is ieder pand en woning anders en verdient dan ook een andere aanpak. Wij doen het echt anders en daardoor beter!

Dit bereiken wij met proactieve en professionele houding.

Voordelen:

 • Lage investering
 • Ook zonder makelaarsdiploma op te starten
 • Inwerktraject is specifiek gericht op kennis en ervaring
 • Goede backoffice ondersteuning
 • Krijgt ondersteuning in lokale marketing

Regionale kennis en betrokkenheid

U als ondernemende makelaar kent de woningmarkt in uw regio goed en weet ook wat de concurrent doet. Gedegen onderzoek, een juist prijsadvies geven, het professioneel presenteren van een pand door het schrijven van een pakkende verkooptekst en het verzorgen van professionele foto’s, zijn slechts het begin van de werkzaamheden van een goede makelaar. Daarna gaat het erom het bedrijfsonroerendgoed op een creatieve wijze net die extra exposure te geven zodat deze wel (snel) verkocht wordt en tegen een marktconforme prijs. Wij verwachten dat u ook voor de klant en de kopers ’s avonds of in het weekend telefonisch bereikbaar en beschikbaar is voor bezichtigingen, alles om het inderdaad beter en sneller te doen.

Interesse of meer informatie?

Heb je altijd makelaar willen worden, of ben je dit reeds, maar mis je het ondernemen en een uitdaging? Denk je in kansen en in uitdagingen? Ben je enthousiast, commercieel en gedreven? Sterker nog, denk je en werk je als, of ben je al een zelfstandig ondernemer?

DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!

Stuur dan een email met een uitgebreide motivatie en CV hier!

Vergelijkbaar object

te huur
Prijs op aanvraag

Smakterweg 23a (Venray)

Venray, Venray, Smakterweg 23a, 5804 AE
 • Opervlakte:
  330 m2
te huur
Prijs op aanvraag

Maasstraat 8 (Cuijk)

Cuijk, Cuijk, Maasstraat 8, 5431 EB
 • Opervlakte:
  392 m2
te huur, te koop
€199,500

Bindersestraat 64 (Helmond)

Helmond, Helmond, Bindersestraat 64, 5701 SZ
 • Badkamers:
  1
 • Garages:
  1